Over

Pijninschouder.nl is een initiatief van fysiotherapeuten met expertise in het onderzoeken en behandelen van schouderklachten. Wij hebben tot doel gesteld patiënten optimaal te informeren over schouderklachten en hopen zowel op het gebied van preventie en herstel een meerwaarde te kunnen bieden in de complexe wereld van de schouder.

Ons online platform met patiënteninformatie is voortdurend in beweging. Dat kan ook niet anders, want de wetenschap staat ook niet stil. Daarom werken we graag samen met specialisten die hun inhoudelijke bijdrage willen leveren.

Hoofdredactie

De hoofdredactie is in handen van Merel Hoezen, fysiotherapeut met meer dan 10 jaar ervaring op het gebied van fysiotherapie, sportfysiotherapie en schouderklachten.

  • Fysiotherapeut (sinds 2008).
  • 10 jaar ervaring.
  • Sinds 2011 geregistreerd sportfysiotherapeut.
  • Sinds 2013 master sportfysiotherapeut.
  • Aangesloten bij het Schoudernetwerk.

Meer informatie

Voor meer informatie over schouderklachten kunt u terecht op de website van Stichting SchouderNetwerken Nederland (SSN). Het SNN stelt als doel het fysiotherapeutisch handelen bij patiënten met schouderpijn te positioneren en te profileren en ondersteunt daartoe de regionale schoudernetwerken.